Het ISP organiseert op deze laatste vrijdag van de maand in Haarlem, nabij bushalte Turfmarkt Haarlem op vrijdag 4 mei 2018 weer een “Wie ben ik”-gespreksmiddag: Wie ben ik en mijn herstel of genezing?
Deze bijeenkomst wordt gehouden van 14 tot 16 uur in de gezellige ruimte van de Pletterij aan de Lange Herenvest 122 te Haarlem
In deze gespreksmiddag van april mei 2018 willen wij samen met elkaar ons afvragen: "Wie ben ik en mijn herstel of genezing?
In hoeverre speelt herstel of genezing een rol in deze maatschappij van afbraak en vernieuwing? 

Speelt herstel of genezing een rol binnen mijn cultuur, afkomst en geloof?
Hoe was dit in het verleden, hoe is het nu en wat verwacht ik hiervan in de toekomst? 
Welke invloed heeft mijn herstek of genezing op mijn inkomen?
Tenslotte heeft dit invloed op mijn gevoel van welbehagen? 

Iedereen die zich in dit thema herkent en op wederzijds betrokken wijze hierover met elkaar ervaringen, meningen en gevoelens wil uitwisselen, is van harte welkom op deze gespreksmiddag.

Ton de Vries is voor deze bijeenkomst beschikbaar als gespreksleider en Martien Luijcks zorgt daarbij, samen met helpers, voor de inwendige mens.
De ruimte van de Pletterij is open vanaf 14.00 uur. Na een korte kennismaking begint het gesprek rond 14.30 uur. Rond 16.00 uur wordt dan gezamenlijk een drankje genuttigd ter afsluiting van deze bijeenkomst.

Geinteresseerden kunnen vervulgens samen een patatje gaan eten alvorens deel te nemen aan de dodenherdenking in de Grote Kerk en op de Dreef

De toegang is gratis, evenals de versnaperingen.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Martien Luijcks, telefoonnummer 06-50 486 221
Voor een terugblik in verslag en soms ook foto op de “Wie ben Ik”-bijeenkomsten vanaf 1 augustus 2008 t/m heden: zie verslag wie ben ik